WK/ EK voetbal winkelcentrum acties

WK/ EK voetbal winkelcentrum acties

Op zoek naar een leuke consumenten actie voor in het winkelcentrum tijdens een voetbal toernooi?

Wij bieden verschillende leuke acties voor het EK voetbal. Dit is een mooie gelegenheid om een spraakmakende actie in te zetten. Een ideaal actie om het winkelende publiek te boeien, te binden en te belonen met één van onze leuke en ludieke voetbal acties!

1. Van de actie Voetbal Bingo worden klanten zeker entousiast! 

Scoor die goal! Verzamel de voetballers die staan afgebeeld op het voetbalveld en win toffe prijzen. De actiecode op de vouchers kunnen klanten op je actiewebsite omwisselen voor een oranjeshirtje dat aan een digitaal voetbalveld wordt toegevoegd. Een vol veld betekent GOAL. Dan krijg je een gegarandeerde prijs of kans op een hoofdprijs.  

2. Kras & Scoor

Hou jij ook zo van krassen? Kras kaarten blijven altijd populair bij het winkelende publiek. Heb je wel eens aan digitale kraskaarten gedacht? De klant 'krast' met de vinger over het scherm van de mobiele telefoon de kraslaag weg (of doet dit met de muis als de computer wordt gebruikt). Je ziet direct of je een prijs gewonnen hebt! Naast enkele mooie hoofdprijzen biedt Kras & Scoor ook de mogelijkheid om klanten met kortingen en tegoedbonnen naar de verschillende winkels te leiden. 

3. Scan & Scoor winkelactie

Deze actie zorgt voor opwinding, plezier en beleving in je winkelcentrum. Deelname is makkelijk en eenvoudig. Door de Scan & Scoor kanskaart te scannen bij de opvallende prijzenkast zien je klanten direct of, en zo ja, welke prijs zij gewonnen hebben. De Scan & Scoor prijzenkast speelt een belangrijke rol. Als het winkelende publiek ziet dat iemand iets wint, worden ze gemotiveerd om zelf ook mee te doen. Iedereen wint nu eenmaal graag iets. Het zijn de kleinere prijzen die het succes van de actie bepalen. Voorbeelden hiervan zijn: tweede paar sokken halve prijs, gratis taartjes bij besteding van €10,- of vijf frietjes halen, vier betalen. Dit zijn prijzen waarvoor klanten een specifieke winkel moeten bezoeken; jouw winkel of die van een collega. Zo leidt Scan & Scoor tot meer "cross selling" en meer bezoekers in de verschillende winkels!

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.