Straattheater

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je bezoekers binden, boeien en vasthouden? Kies dan voor straattheater-, winter- en steltloopacts van Stip Entertainment.

Straattheater: trek de aandacht en bind bezoekers

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je bezoekers binden, boeien en vasthouden? Kies dan voor straattheater-, winter- en steltloopacts van Stip Entertainment. 

Van een evenement maak je niet zomaar een memorabele gebeurtenis. Daarvoor is wat extra’s nodig, iets speciaals om toeschouwers te binden, boeien en vast te houden. 

Mensen willen meer dan ooit ervaringen. Een unieke gebeurtenis blijft bij, tovert een glimlach op je gezicht en verwondert. Maar hoe creëer je zo’n belevenis? En hoe bied je toeschouwers een ervaring waar ze nog lang over napraten? Met straattheater van Stip Entertainment. 

Straattheater zorgt voor blije gezichten en tevreden klanten

Iedereen lijkt tegenwoordig gestressed en kijkt voortdurend op zijn telefoontje. Tot een bijzondere activiteit de aandacht trekt en dwingt tot een pas op de plaats. 

Met straattheater laat je bezoekers even stil staan, verwonderen en ontdekken. Dit maakt de theatervorm ideaal voor festivals en braderieën, maar ook bedrijfsfeesten of winkelcentrum promotie

Straatartiesten, steltlopers en kerst-actszijn zakelijk interessant voor het binden en boeien van mensen. Helemaal als je het combineert met een gerichte promotiecampagne. Laat de straatartiest bijvoorbeeld kortingsbonnen uitdelen. Of combineer een optreden met een open dag of bedrijfspresentatie. Het geeft je evenement direct wat extra’s. 

Entertainer boeken voor festivals, bedrijfsfeesten en winkelcentrum promotie

Stip Entertainment is gespecialiseerd in origineel en doelgericht straattheater. Je kunt onze artiesten inzetten bij een: 

Festival
Winkelcentrum promotie
Bedrijfsfeest
Markt
Braderie
Kermis 
Open dag etc

Een voorbeeld van een bijzondere act is Aladdin op het vliegend tapijt. Door de constructie van het tapijt lijkt Aladdin echt te zweven. Ondertussen deelt hij high-fives uit aan het publiek. En nodigt hij kinderen uit een rondje mee te vliegen. Bekijk de video om een goede indruk te krijgen van de act.

Animatie acts - vanaf € 495,00

Ook bijzonder is de supergrote knuffelbeer. De beer valt met zijn lengte van 2.5 meter direct op. Hij geeft de liefste knuffels en gaat graag met je op de foto. Dit maakt hem uitermate geschikt voor markten, kermissen en braderieën.

Voor elke gelegenheid heeft Stip een toepasselijke straattheateract. Zoals een vlinder op stelten voor Dierendag, een levende kerstboom voor de feestdagen en ballonnenartiest Valentijn voor moederdag. Bekijk het volledige aanbod

Dit zijn de voordelen van straattheater van Stip

Opvallen valt in deze tijd waarin we alles hebben niet mee. Met effectief straattheater blijven bezoekers wel staan. Er valt iets te beleven, te proeven en te zien. Dit zorgt voor interactie, werkt nieuwsgierigheid en trekt nieuwe toeschouwers aan.

Met straattheater vergroot je de interactie en betrokkenheid, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest of braderie. Maar je kunt het ook inzetten om je naamsbekendheid te vergroten of een product, dienst of winkelcentrum te promoten. 

Straattheater van Stip is vrolijk, opvallend en doeltreffend. Zo ervaarde ook de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging. 

Alleen maar stralende gezichten
"De door ons gezellige centrum zwevende Aladdin was een gigantisch succes tijdens onze Sprookjesdag. Super magisch natuurlijk als je een klein stukje mag meevliegen. Na afloop zagen we alleen maar stralende kindergezichtjes, mede dankzij Aladdin. En alles was door Stip entertainment perfect geregeld! Dank jullie wel."

-Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging

Kies uit deze straattheateracts… en meer 

Bij Stip kun je terecht voor een breed scala aan acts. Denk hierbij aan: 

Steltenlopers
Levende standbeelden
Goochelaars 
Bands en artiesten
Vuurspuwers
Ballonnenartiesten 

En nog veel meer. Bekijk ons volledige aanbod bij Thema entertainment. Heb je specifieke wensen of vragen? Aarzel dan niet en bel ons. We denken graag met je mee en bedenken voor elk evenement een perfecte oplossing. 

Waarom entertainer boeken bij Stip?

Entertainmentbureaus zijn er in alle soorten en maken. Met Stip kies je voor een kleine, bevlogen club die je al het werk uit handen neemt. Dit doen we als volgt: 

Adviseren en begeleiden bij je keuze voor de beste straatartiesten
Een aanspreekpunt voor strategie, promotie en uitvoering
Snel schakelen
Weinig overhead, dus lage kosten
Proactief en ondernemend
Ook voor online en offline promotie

Stip Entertainment is je ideale partner voor succesvol straattheater. Praktisch, professioneel en voordelig. Bekijk de mogelijkheden of bel direct een specialist. We denken graag met je mee. 


Wil jij straattheater boeken of inhuren?

Wij verhuren straattheater shows en mobiel straattheater voor jong en oud. Onze artiesten treden op in binnen en buitenland met hun bijzondere acts. Wij komen graag op festivals, straattheater festivals, dance feesten, dorpsfeesten, braderieën etc. Wij bieden o.a.


Bel: 06 44 04 22 55 
Mail: info@stipentertainment.nl