Springkussens

Voordelig en snel een glijbaan, stormbaan of springkussen huren in Zwolle of omgeving?


Bij Stip Entertainment kun je voordelig en snel een glijbaan, stormbaan of springkussen huren in Zwolle en wijde omgeving. Het kan al vanaf €80 per dag en we zijn flexibel in ophaal- en terugbrengtijden. Dit maakt een springkussen huren toegankelijk voor iedereen. Of je nu een verjaardagsfeestje geeft voor je dochter of je nieuwe winkel feestelijk wilt openen.  

Springkussen huren Zwolle | Springkussen te huur vanaf €80

Voordelig en snel een glijbaan, stormbaan of springkussen huren in Zwolle of omgeving? Het kan al vanaf €80 per dag.

Herken je dit: je organiseert binnenkort een feestje ofbedrijfsopening, maar kunt maar niets origineels verzinnen. Iets interactiefs zou leuk zijn. Dan staat niet iedereen constant op een kluitje en is er ook vermaak voor jeugdige bezoekers. Een glijbaan, stormbaan of springkussen huren is misschien een idee. Maar dat is toch erg duur? In tegendeel zelfs. 

Bij Stip Entertainment kun je voordelig en snel een glijbaan, stormbaan of springkussen huren in Zwolle en wijde omgeving. Het kan al vanaf €80 per dag en we zijn flexibel in ophaal- en terugbrengtijden. Dit maakt een springkussen huren toegankelijk voor iedereen. Of je nu een verjaardagsfeestje geeft voor je dochter of je nieuwe winkel feestelijk wilt openen. 

Razendsnel springkussen huren en opzetten 

Een springkussen huren en opzetten gaat razendsnel bij Stip. We hebben een groot aanbod aan springkussens die je eenvoudig boekt via deze site. Deze kun je ophalen in Zwolle of we bezorgen hem desgewenst waar je maar wilt. Zo zijn we regelmatig te vinden in Meppel, Steenwijk, Hattem, Hasselt, Kampen en wijde omgeving. 

Een springkussen opzetten gaat razendsnel en kan iedereen. Dit zijn de stappen:

1. Kies een geschikte locatie voor de glijbaan, stormbaan of het springkussen 
2. Rol hem uit
3. Sluit de meegeleverde blower aan 
4. Blaas je glijbaan, stormbaan of springkussen in minder dan 5 minuten op
5. Span stevige scheerlijnen zodat het kussen niet kan omvallen of omwaaien

Met een springkussen van Stip begint de pret binnen 5 minuten. 

Springkussen met spelelement zorgt voor extra motivatie

Iedereen kent de traditionele springkussens. Ze staan garant voor urenlang spring- en spelplezier. 

Wil je meer uitdaging en een spelelement toevoegen? Dan kunt je ook bij Stip terecht. We hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan stormbanen, klim- en klauteractiviteiten en springkussens met spelactiviteiten. 

Neem bijvoorbeeld de Bungeerun, waarbij deelnemers vastgemaakt aan een sterk elastiek sensors moeten uitslaan. Hoe harder je rent, hoe strakker het elastiek staat en hoe moeilijker het spel wordt. Wie behaalt de hoogste score?

De interactieve stormbaan Bungeerun huur je al voor €125.

Springkussen niet alleen maar ‘leuk’

Een glijbaan, stormbaan of springkussen huren levert een hoop plezier op. Maar het is ook nog eens goed voor je conditie en motoriek, en het stimuleert de ontwikkeling van kinderen.

Huur je een springkussen voor een zakelijk evenement, zoals de opening van een winkel? Dan blijven bezoekers langer hangen en hebben ze meer aandacht voor jou en je aanbod. Het resulteert in meer levendigheid, opwinding en enthousiasme. Dit is extra interessant als je weet dat mensen met een goed gevoel sneller en meer kopen. Je verdient de investering zo terug. 

Springkussens voldoen aan strengste veiligheidseisen

Wie het nieuws een beetje volgt weet dat springkussens niet geheel ongevaarlijk zijn. Met name harde wind en slechte kwaliteit kussens kunnen tot problemen leiden. 

Bij Stip huur je uitsluitend springkussens van de hoogste kwaliteit. Ze zijn voorzien van veiligheidsnetten en hebben dubbel gestikte naden, waardoor ze tijdens het spelen niet in kunnen scheuren. Uiteraard is elk springkussen wettelijk goedgekeurd en gecertificeerd. Je kunt het springkussen dus met een gerust hart gebruiken, maar zorg wel voor toezicht. Want kinderen doen nu eenmaal onverwachte dingen.

Huur de beste springkussens in Zwolle en omgeving bij Stip Entertainment 

Bij Stip kun je terecht voor een breed aanbod aan uitdagende glijbanen, stormbanen en springkussens. We zijn misschien niet het goedkoopste, maar dat zie je terug in kwaliteit en service. Zo controleren we voortdurend de staat van de springkussens. En bij de kleinste twijfel over de veiligheid verhuren we het springkussen niet. Want veiligheid gaat boven alles. 

Over het ophalen en terugbrengen van een springkussen doen we niet moeilijk. Wil je een springkussen op zaterdag gebruiken en kun je hem pas maandag terugbrengen? Dan is dat geen enkel probleem en kost je dat niets extra's. Wat ons drijft is jouw succes en we doen er alles aan om dat te bereiken.

Dit zeggen huurders over onze springkussens, luchtkussens stormbanen

"Wij hadden wederom de stormbaan gehuurd voor Koningsdag aan het Assendorperplein. Weer een groot succes! We zijn blij met de goede service van Stip Entertainment. Alles super goed geregeld, zonder gedoe. Blij mee!"

"Met Stip entertainment hebben wij een zeer professionele partner mbt Kinderentertainment en diverse materialen om bv een mooie Open Dag te verzorgen. Mooi materiaal goede service en enthousiaste medewerkers."

-Wim ten Hove, PBN Music en Events

Springkussen huren voor thuis of zakelijke activiteit

Voordelig en snel een glijbaan, stormbaan of springkussen huren in Zwolle of omgeving doe je bij Stip. Het kan al vanaf €80 per dag. Bekijk het uitgebreide aanbod en maak je evenement onvergetelijk.

Bel: 06 - 44 04 22 55 
Mail: info@stipentertainment.nl

Wij verhuren mooie springkussens uit Zwolle o.a.

- Springkussen krokodil

- Stormbaan

- Bungeerun huren