Winkelcentrum promotie

Ben je op zoek naar winkelcentrum promotie voor je winkelcentrum? Met de winkelcentrum promotie activiteiten, attracties en leuke acts van Stip Entertainment laat je winkelcentrum weer bruisen! Met als prettig gevolg: meer winkelend publiek dat ook vaker terugkomt!

Hieronder een selectie van de activiteiten die we kunnen inzetten voor de promotie van je winkel of winkelcentrum.

Een winkelcentrum dat bruist begint met een gedegen promotieplan. Ook voor jouw winkel, winkelcentrum of winkeliersvereniging realiseren wij graag zo'n entertainment jaarplan vol met leuke (thema) activiteiten voor jong en oud, voor iedere doelgroep en ieder seizoen.

Stel je voor: terwijl ouders gerust en ongestoord winkelen worden de kinderen vermaakt met onze knutselfun-activiteiten, een ballonnenclown of in de bouwhoek. Voor de oudere kinderen kunnen we zelfs een heuse lasergame op locatie inzetten. Voor iedere doelgroep hebben wij passende activiteiten. Na afloop doet het hele gezin nog even mee met "kraak de kluis" of wint een leuke prijs met het "rad van fortuin". Tevreden gaan ze naar huis. Dit allemaal tot in de puntjes verzorgd door Stip Entertainment. Ideaal toch!

In een winkelcentrum promotie jaarplan houden we ook rekening met speciale dagen zoals Pasen, Kerst, Sinterklaas, Moederdag, Vaderdag, etc. Daarnaast maken we graag een programma op maat rondom diverse thema-weekenden zoals Vakantie, Franse Week maar ook (sportieve) evenementen als een WK/EK, Grand Prix en noem het maar op.

Dit soort thema-weekenden bleken al vele malen behoorlijke publiekstrekkers te zijn.

(Onder deze voorbeelden leest u verder over onze werkwijze bij winkelcentrum promotie en de ervaringen van de (overdekte) winkelcentra waar wij al voor werken.)

Bekijk ook ons Thema Entertainment en klik op onderstaande link

Thema EntertainmentWinkelcentrum promotie: entertainment voor de winkeliersvereniging

Laat je winkelcentrum bruisen met winkelcentrum promotie van Stip Entertainment. Dan krijg je meer bezoekers die langer blijven en meer kopen.

Hoe blijf je als winkelcentrum relevant en aantrekkelijk? Met deze vraag worstelen experts en winkeliers dagelijks. We shoppen met zijn allen namelijk steeds meer online en ook de dagelijkse boodschappen laten we tegenwoordig thuisbezorgen. 

Voor elk seizoen de beste acties

Het winkelcentrum loopt steeds meer leeg. Bezoekers blijven thuis. En ze weten niet welke prachtige en verrassende producten onder hun neus in een gezellige setting verkocht worden. Daar moet wat aan gedaan worden en gelukkig is er een oplossing. 

Met winkelcentrum promotie van Stip Entertainment verleid je mensen tot een bezoek. Het winkelcentrum wordt weer top of mind en voelt aan als een warm bad. Het gevolg: meer bezoekers die langer blijven, meer kopen en vaker terugkomen

We plaatsten een rode knop voor het winkelcentrum Drielanden in Harderwijk. Wie van de winkelende mensen durfde te drukken? En waarmee hebben we ze verrast?

Vergroot urgentie en relevantie van winkelcentrum met gerichte promotie

Een gezond winkelcentrum leeft. Er zijn regelmatig activiteiten en bezoekers ervaren meerwaarde ten opzichte van internet. 

Waar je online vooral kijkt naar de laagste prijs staat bij een bloeiend winkelcentrum diversiteit, kwaliteit en laagdrempeligheid centraal. Met gerichte promotie-acties versterk je dit gevoel en draag je het voortdurend uit. Het winkelcentrum blijft in de gedachten van bezoekers en ze weten het te vinden. 

Stip Entertainment vergroot de relevantie en levendigheid van jouw winkelcentrum met effectieve promotie. Daarbij nemen we in gezamenlijk overleg alle werkzaamheden voor onze rekening. Van strategie tot promotie en uitvoering: we maken van elke activiteit een doorslaand succes.

Bij het gericht en professioneel promoten van een winkelcentrum komt meer kijken dan af en toe een actie. Daarom bepalen we samen altijd een promotiemix. Daarin kijken we gedetailleerd naar de mensen die we willen bereiken, de online en offline media die we willen inzetten en de activiteiten zelf. Alles is erop gericht om de zichtbaarheid bij de juiste mensen te vergroten.

Succesvolle winkelcentrumpromotie vereist intensieve samenwerking

Het levendig houden van een winkelcentrum doe je samen. Voor succesvolle promotie van je winkelcentrum werken we daarom intensief samen. Wij vertalen alle wensen en mogelijkheden naar een doelgericht en uitvoerbaar plan. En weten dankzij onze jarenlange ervaring wat werkt. 

In het definitieve promotieplan staan gerichte acties en evenementen die we voortdurend online en offline onder de aandacht brengen. Het winkelcentrum gaat daardoor steeds meer leven en trekt extra bezoekers aan. En er zijn meer voordelen:
  • Shoppen draait om gevoel. Met promotie-activiteiten breng je bezoekers in de juiste stemming en kopen ze sneller en meer.

  • Winkelcentrum promotie versterkt relaties. Klanten en lokale ondernemers leren elkaar beter kennen.

  • Dankzij on- en offline reclame neemt de naamsbekendheid van je winkelcentrum toe. Je komt in het hoofd van potentiële bezoekers en ze vereren je vaker met een bezoek. 


Aanpak promotie van uw winkelcentrum bij Stip Entertainment

Succesvolle winkelpromotie vergt een integrale aanpak. Bij Stip hanteren we deze stappen:

  1. Inventarisatie betrokkenen en wensen. Wie willen we bereiken, wat willen we uitdragen en wanneer zijn we succesvol?
  2. Vertalen wensen en beoogde uitkomsten naar gerichte acties. Denk aan decoraties, events, organisatie van speciale dagen etc.
  3. On- en offline promotie van de activiteiten 
  4. Opbouw, begeleiding en uitvoering van de activiteiten op de promotiedag zelf
  5. Evaluatie over behaalde resultaten en aanscherpen van het promotieplan

Het grote voordeel van Stip Entertainment is dat we alles zelf doen. Je hebt dus een aanspreekpunt voor strategie, promotie en uitvoering. Daardoor kunnen we snel schakelen en bespaar je overheadkosten. 

Bovendien kennen we deze branche tot in detail en weten we uit ervaring wat werkt. Zo kunnen we je nog beter adviseren en behoeden we je voor dure vergissingen. 


Dit zeggen opdrachtgevers over werken met Stip Entertainment

"De door ons gezellige centrum zwevende Aladdin was een gigantisch succes tijdens onze Sprookjesdag. Super magisch natuurlijk als je een klein stukje mag meevliegen. Na afloop zagen we alleen maar stralende kindergezichtjes, mede dankzij Aladdin. En alles was door Stip entertainment perfect geregeld! Dank jullie wel."

-Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging

"Stip Entertainment heeft betrokken artiesten en medewerkers die het de consument naar de zin willen maken, en dit stralen ze ook uit! Ook wordt er goed met ons meegedacht om telkens weer nieuwe en verrassende activiteiten te ontwikkelen. Kortom, een prettig en betrokken bedrijf welke de afspraken nakomt!"

-C. de Graaf, Winkelcentrum Drielanden

"De samenwerking met Jasper is altijd heel prettig en goed. Hij reageert snel en denkt mee voor een passende oplossing. Onze ervaring is dat het entertainment altijd goed is, op tijd aanwezig en plezierig  in het contact."

-Annette, Apeldoorn 2000


Laat je winkelcentrum bruisen met winkelcentrum promotie van Stip

Beleving is cruciaal als het gaat om het succes van een winkelcentrum. Met de inzet van winkelcentrum acties vergroten we de levendigheid en verleiden we steeds meer mensen met een bezoek. Zo werf je meer bezoekers, ben je meer zichtbaar en verkoop je meer. Klinkt dat aantrekkelijk? Maak dan een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.

Bel: 06 - 44 04 22 55
Mail: info@stipentertainment.nl

Bekijk ook deze diensten van Stip Entertainment: