Ballonnenboog bestellen

Ballonnenboog bestellen

€ 97,50 Excl. BTW

Kies uw gewenste kleur(en):

Kleur:
Kleur 2:
Kleur 3:
Kleur 4:

Een ballonnenboog bestellen gemaakt van 100% biologisch afbreekbare ballonnen.

Wil je opvallen en de potentiële klanten jouw richting op dirigeren? Een ballonnenboog gemaakt van 100% biologisch afbreekbare ballonnen is dan ook een heel goed begin. Maar daarnaast is het eveneens een hele gezellige manier om bijvoorbeeld een jubileum kleurrijk te omkleden. Zet een boog voor het huis van het jubilerende echtpaar en het ziet er direct op en top feestachtig uit!

Ballonnen staan synoniem aan feest! Combineer je ze ook nog eens met een rode loper (of een andere, bijpassende kleur), dan heb je helemaal een entree om u tegen te zeggen! Chique en stijlvol dus. 

Met de op maat gemaakte ballonnenbogen van Stip Entertainment uit Zwolle val je gegarandeerd op. Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Versier de rode loper tijdens je bedrijfsopening met een ballonnenboog en geef je bezoekers een extra feestelijke binnenkomst. Het kan al vanaf €95,-. Maak met een ballonnenboog van elk evenement een feestje. Voor de verschillende tarieven kijk bij specificaties/prijs.

 • Gewone ballonnenboog 6m €97,50 (voor dubbele deur). 
 • Ballonnenboog ster €125,- (alleen voor binnen in een hoge ruimte)
 • Ballonnenboog Hartje €130,- (alleen voor binnen in een hoge ruimte)
 • Ballonnenboog champagne fles €125,- (vooral geschikt voor binnen)
 • Bumba ballonnenboog €120,-

- De bedragen zijn exclusief 21% btw.

Waarom kopen bij Stip Entertainment?

Stip Entertainment uit Zwolle levert ballonnenbogen waarvan de ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn! Daarmee ben je dus toch milieubewust bezig, wat toch een fijn gevoel geeft. Stip heeft nog veel meer leuke ballonnenopties. Wat dacht je van een ballonnenboog bestellen in de vorm van een hart, een ster of zelfs een champagnefles? Bestellen bij Stip heeft het grote voordeel dat ze heel veel decoratie voor jouw evenement hebben, van prima kwaliteit en snel geregeld! 

Denk bijvoorbeeld ook eens aan andere ballonnendecoraties, zoals:

 • Ballonnenpilaren

 • Ballonnenslingers

 • Heliumballonnen

 • Plafonddecoratie

 • Tafeldecoratie

Hoe bestel je een ballonnenboog?

Ook enthousiast geworden? Plaats dan nu je boeking of informeer telefonisch naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Bel: 06 - 44 04 22 55 

Mail: info@stipentertainment.nl

==

Een gedenkwaardig feest of evenement organiseer je niet zo één, twee, drie. Er moet iets zijn waarmee je de aandacht trekt. Een voorwerp of gebeurtenis waarvan mensen later zeggen: "Was dat niet toen op het feest van...?" 

Met een ballonnenboog geef je een feest of evenement iets extra’s. Ballonnenbogen zijn vrolijk, stijlvol en kleurrijk. Bovendien vallen ze vanaf een grote afstand op. Dit maakt ze ideaal om een feestelijke sfeer te creëren en publiek aan te trekken en vast te houden.

Ballonnenbogen kunnen we bovendien in verschillende vormen maken. Zo kun je bij Stip terecht voor een ballonnenboog in de vorm van een hartje, ster en champagne fles.

Wij bieden niet alleen ballonnenbogen. Kies uit een breed aanbod aan ballondecoraties (zie verticale menu ballon decoraties). 

- Ballonnenboog voor één of twee deuren.

 • - In één, twee, drie of vier kleuren
  - Voor de chrome kleuren betaal je een meerprijs van 25%.

 • Gewone ballonnenboog 6m €97,50 (voor dubbele deur). 
 • Ballonnenboog ster €130,-
 • Ballonnenboog Hartje €130,-
 • Ballonnenboog champagne fles €125,-
 • Bumba ballonnenboog €120,-

- De bedragen zijn exclusief 21% btw en excl €25,- (excl BTW) bezorgkosten.

- Ballonnenbogen zijn zelf lastig te vervoeren. Vandaar dat we de bogen in de meeste gevallen als een bouwpakketje voorbereiden en zelf op locatie voor je opbouwen. De bezorgkosten voor een Ballonnenboog zijn €25,- + km kosten vanaf Zwolle.

- Heb je een Ballonnenboog in Zwolle nodig? Dan betaal je alleen de bezorgkosten van € 25,-. Hiervoor wordt de boog gebracht en opgebouwd op de gewenste plek.


Al onze latex ballonnen worden gemaakt van het sap van een rubberboom en zijn dus 100% biologisch afbreekbaar. De vertering van een latex ballon duurt even lang als de vertering van een eikenblad. Bekijk de video op onze facebookpagina.

- We maken alleen gebruik van goedgekeurde latex ballonnen
- Wij maken geen gebruik van folieballonnen zonder ballongewichtje
- Wij voeren geen ballonoplatingen uit.

Nogmaals bedankt! De ballonnen hebben de aankleding echt af gemaakt!
Daphne 

Kies uw gewenste kleur(en):

Kleur:
Kleur 2:
Kleur 3:
Kleur 4:

Zelf afhalen

v.a.
vanaf €97,50
excl BTW
Boek nu

Bezorgen + opbouwen

v.a.
€122,50
excl BTW
Boek nu