Wie zijn wij

Stip Entertainment is dé specialist in de verhuur van clowns, steltlopers, winkelcentrumpromotie, kindershows, muzikanten, straattheater, springkussens en andere attracties.

Stip Entertainment is gespecialiseerd in entertainment voor kinderen en volwassenen. Wij verhuren clowns, thema entertainment, steltenlopers, muzikanten, kindershows, straattheater, attracties en smultraktaties. Voor bedrijven, particulieren, winkelcentra, verenigingen en instellingen.

Stip Entertainment is meer dan 15 jaar actief in de entertainmentwereld. Door onze ruime ervaring met het organiseren van evenementen, kun je rekenen op goede, leuke en professionele artiesten. Onze opblaasbare poppen (Sarah en Abraham poppen) kunnen ook gehuurd worden via de website OpblaasbarePoppen.nl.

Omdat wij veel artiesten, acts en attracties in eigen beheer hebben, kunnen we hoge kwaliteit en scherpe prijzen garanderen. Ook is het een belangrijk voordeel bij grote evenementen. Je hebt slechts één aanspreekpunt voor de verschillende activiteiten. Hierdoor nemen wij je veel werk uit handen.

Namens Stip Entertainment

Jasper van Stiphout