Scan en win! Consumenten actie.

Scan en win! Consumenten actie.

Wil jij een Consumenten winactie organiseren!

Dan is de scan en winactie ideaal. Deze actie zorgt voor gezelligheid en beleving in je winkelcentrum. 

Deelname is makkelijk voor de deelnemers en de winkeliers die mee doen. Naast mooie hoofdprijzen zijn er bijvoorbeeld ook hele leuke kleinere prijzen zoals waardebonnen en kortingsbonnen. 

Hoe werkt het?

Dat is makkelijker dan je denkt! We nemen al het werk uit handen. Alle klanten ontvangen tijdens de actieperiode een Scan & Win kaart bij besteding van een bepaald bedrag. De Prijzenmachine zorgt met geluidseffecten voor een echte beleving wanneer bekend wordt gemaakt of de klant gewonnen heeft. Heeft je klant prijs? Dan print de Prijzengenerator een voucher, met daarop alle informatie over de prijs én de winkel die de prijs aanbiedt. Makkelijk toch?

Ook een consumenten winactie voor jouw winkel of winkelcentrum?

Deze winkeliersactie is ideaal als publiekstrekker, maar ook vanwege de cross-selling een groot succes. Het zijn met name de sub-prijzen die het succes van de actie bepalen. Voorbeelden hiervan zijn: tweede trui halve prijs, gratis cakjes bij besteding van 15 euro of vijf frietjes halen, vier betalen. Dit zijn prijzen waarvoor klanten een specifieke winkel moeten bezoeken; jouw winkel of die van een collega. Zo leidt Scan & Win tot meer cross-selling en meer bezoekers in de verschillende winkels: de Scan & Win kaart van de slager levert bijvoorbeeld een kortingsbon op van de kledingwinkel.

Wil je deze act inhuren of een optie plaatsen? Klik dan op de knop "boek deze act".

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.