Kras en win Online Krasactie!

Kras en win Online Krasactie!

Online krasactie!

Mega prijzen, je wint of je verliest!

Hou jij ook zo van krassen? Kras kaarten blijven altijd populair bij het winkelende publiek. Heb je wel eens aan digitale kraskaarten gedacht? De klant 'krast' met de vinger over het scherm van de mobiele telefoon de kraslaag weg (of doet dit met de muis als de computer wordt gebruikt). Je ziet direct of je een prijs gewonnen hebt! Naast enkele mooie hoofdprijzen biedt Kras & Scoor ook de mogelijkheid om klanten met kortingen en tegoedbonnen naar de verschillende winkels te leiden. 

Klik hier voor een online demo: 

 https://www.luckycodes.nl/scratchenwin

Klanten ontvangen een kras & Win speelkaart bij besteding van een bepaald bedrag. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale online krasactie website te gaan.  Zo verzamel je op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen en info. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

Ook een online krasactie voor jouw bedrijf?

Kras en Win is een laagdrempelige actie die voor iedereen leuk is. Het plezier van het krijgen van een Kras en Win speelkaart, de spanning van het krassen en het plezier van een prijs maken van deze actie een succes. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en worden afgehaald bij de winkelier die de prijs beschikbaar stelt. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. Winkeliers scoren zo meer klanten, meer omzet en meer rendement. 

Wil je deze act inhuren of een optie plaatsen? Klik dan op de knop "boek deze act".

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.