EK voetbal winkelcentrum acties

EK voetbal winkelcentrum acties

Op zoek naar een spraakmakende winkelactie tijdens het EK voetbal?

Het EK voetbal komt er aan en dat is een mooie gelegenheid om een spraakmakende actie in te zetten. Waarschijnlijk zijn dan ook de winkels weer open, dus een ideaal moment om je klanten te boeien, te binden en te belonen met één van onze leuke en ludieke EK-acties!

Van de actie Voetbal Bingo worden voetballiefhebbers blij! 

Verzamel alle spelers die staan opgesteld op het voetbalveld en win mooie prijzen. De unieke actiecode op de vouchers kunnen klanten op je actiewebsite inwisselen voor een voetbalshirtje dat aan een digitaal voetbalveld wordt toegevoegd. Een vol voetbalveld betekent GOAL en een gegarandeerde prijs of kans op een hoofdprijs!!! 

Kras & Scoor

De klant 'krast' met de vinger over het scherm van de mobiele telefoon de kraslaag weg, of doet dit met de muis als de computer wordt gebruikt. Je ziet meteen of je een prijs gewonnen hebt! Naast enkele verleidelijke hoofdprijzen biedt Kras & Scoor ook de mogelijkheid om klanten met kortingen en tegoedbonnen naar de verschillende winkels te leiden. 

Scan & Scoor retailactie

Deze actie zorgt voor opwinding in je winkelcentrum. Deelname is eenvoudig. Door de Scan & Scoor kanskaart te scannen bij de opvallende prijzengenerator zien je klanten direct of, en zo ja, welke prijs zij gewonnen hebben. De Scan & Scoor prijzengenerator speelt een centrale rol. Als je klanten zien dat iemand iets wint, worden ze gemotiveerd om zelf ook mee te doen. We winnen nu eenmaal allemaal graag iets. Het zijn de sub-prijzen die het succes van de actie bepalen. Voorbeelden hiervan zijn: tweede broek halve prijs, gratis tompoezen bij besteding van 15 euro of vijf hamburgers halen, vier betalen. Dit zijn prijzen waarvoor klanten een specifieke winkel moeten bezoeken; jouw winkel of die van een collega. Zo leidt Scan & Scoor tot meer cross-selling en meer traffic in de verschillende winkels!

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.