Steltlopers

Wil je een steltloper inhuren of boeken? Opzoek naar een steltloper? Wij bieden veel verschillende steltlopers om in te huren. Wij bieden steltlopers voor Halloween, Sinterklaas, kerst steltlopers, sprookjes steltlopers, promotie, straattheater steltlopers en nog veel meer. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Wil je professionele steltenloper inhuren of boeken?

Organiseer je binnenkort een feest of evenement en wil je veel publiek bereiken met een ludieke act, of ben je opzoek naar een leuke welkom act? Dan zijn daar veel goede mogelijkheden voor. Je kunt een steltloper huren die de bezoekers de weg wijst, de mensen op de hoogte brengt van het programma of zorgt voor een gezellige binnenkomst.

Maak met een steltloper van elk evenement een feestje

Een memorabel feest of evenement organiseer je niet zomaar. Er moet iets zijn waarmee je de aandacht trekt en vasthoudt. Een voorwerp of gebeurtenis waarvan mensen later zeggen: "Was dat niet toen ...?" 

Met een steltloper geef je een feest of evenement iets extra’s. Ze zien er mooi uit en zijn interactief. Bovendien vallen ze vanaf een grote afstand op. Dit maakt ze ideaal om een feestelijke stemming te creëren en publiek aan te trekken en vast te houden.  
Wij kunnen verschillende steltlopers leveren. Zo kun je bij Stip terecht voor een opvallende vlinder, statige butler en originele winter koning met sneeuwuil. Heb je speciale wensen? We realiseren ze graag voor je.

Wij kunnen veel verschillende steltlopers leveren:

- Clown op stelten huren.
- Heks op stelten 
- Oranje steltloper.
- Kok en ober op stelten inhuren.
- Entree act de picollo op stelten.
- Sjonnie en Anita op stelten.
- Beer op stelten.
- Vlinder op stelten.
- Paashaas op stelten.
- Hartje op stelten.

etc etc

Opzoek naar een professionele steltloper? Wij bieden veel verschillende acts op stelten. Wij treden op door het hele land met onze artiesten.