Helium ballonnen

Ben je op zoek naar helium ballonnen?

Deze feestelijke helium ballonnen zijn te bestellen in verschillende thema's. Wij bieden gewone latex helium ballonnen voor €1,94 incl BTW, maar ook voor verjaardagen, bruiloft, jubileums, met beterschap wens, geboorte ballonnen, diploma ballonnen, cijfer ballonnen, geslaagd ballonnen etc (vanaf €12,95 incl BTW). De ballonnen op deze pagina zijn een greep uit ons assortiment. Neem contact op voor de actuele voorraad. 

- Ballon gevuld met helium en afgesloten met lintje €1,75 excl BTW
- Folie ballonnen normaal formaat €12,95 incl BTW
- Cijfer ballonnen 66 cm zijn €13,95 per stuk incl BTW.

* Let op: Folie ballonnen gaan sowieso een week mee. De latex ballonnen zakken na ongeveer 13-14 uur. 
De chrome kleuren ballonnen zijn 25% duurder dan normale ballonnen. De lintjes zijn ongeveer 1 meter.


Wil je de ballonnen afhalen? Bel even voordat je naar onze locatie komt. Wij zijn namelijk niet altijd aanwezig bij onze loods. Parkeren is gratis en wij zijn goed bereikbaar met de auto.

De helium ballonnen zijn helemaal mooi in combinatie met een ballonnenboog, pilaren of één van de andere ballonnendecoraties.

Je kunt bij ons ook een:

- Palmboom ballonnenpilaar uit Zwolle huren
- Ballonnenboog uit Zwolle huren
- Verlichte ballonnenboog uit Zwolle huren

Wil je deze helium ballonnen uit Zwolle bestellen?

Klik dan op de knop "plaats een boeking"

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.

- Voor het afhalen van helium ballonnen dien je een afspraak te maken. Wij zijn namelijk niet altijd aanwezig bij onze loods.


* Let op latex ballonnen zakken na ongeveer 10-11 uur. Folie ballonnen gaan gemiddeld een week mee.

- Wij verkopen helaas geen losse helium tankjes.

- Wij raden het af om helium ballonnen te gebruiken voor een ballonnen wedstrijden. De ballonnen zijn biologisch afbreekbaar, maar helaas de lintjes niet. 

Wist je dat helium een niet-giftig, niet brandbaar of explosief gas is? U hoeft zich met het gebruik van helium, binnen of buiten, dus geen zorgen te maken over de veiligheid.

Helium is het dunste gas wat er bestaat, het komt na het opblazen al direct door het latex heen zodat het lijkt of de ballonnen lekken, maar dit is niet zo, dus je moet latex ballonnen altijd vlak voor gebruik vullen.

Heliumgas is in standaard ballonnen, afhankelijk van omgevingstemperatuur naar schatting maar 8 tot 10 uur houdbaar. Daarna neemt de draagkracht sterk af. Heliumgas reageert op temperatuurverschillen. Uitzetting bij warmte en helium krimpt bij lage temperaturen. Wanneer u bijvoorbeeld ballonnen in koude omstandigheden vult en deze dan in de warmte komen, kunnen de ballonnen sneller klappen. De grootste vijand van natuur-latexballonnen zijn warmte en directe zonnestralen. Op bijvoorbeeld warme zomerse dagen, zullen ballonnen die buiten opgehangen worden, daarom sneller van kleur verbleken en kunnen ook sneller knappen. Met onze snel afsluiters kunt u de ballon eenvoudig afsluiten, zonder dat deze geknoopt hoeft te worden.

HET GEVAAR VAN HELIUM INADEMEN:
Het líjkt zo grappig: even flink helium inhaleren en dan korte tijd kunnen praten met een Donald Duck- of Smurfen-stemmetje. Iedereen heeft het wel eens gezien op televisie, of meegemaakt op een feestje. Er wordt natuurlijk om gegrinnikt, maar het is en blijft gewoon gevaarlijk. 

- Ballon gevuld met helium en afgesloten met lintje €1,60 excl BTW
- Folie ballonnen normaal formaat €12,95 incl BTW
- Cijfer ballonnen 66 cm zijn €13,95 per stuk incl BTW.

- Voor de chrome kleuren betaal je een meerprijs van 25%.

- De bedragen zijn exclusief 21% btw.

- Bezorgkosten €25,- + €0,30 per km vanaf Zwolle.

Zelf afhalen

v.a.
Vanaf €1,75 excl BTW
excl BTW
Boek nu