Prinses Anna en Elsa Sprookjesdag

Prinses Anna en Elsa Sprookjesdag

Wil je Koningin Elsa en Prinses Anna inhuren voor een sprookjes dag?

Deze twee prinsessen komen graag voor een "meet and greet" op jouw evenement. Ook kunnen zij met veel andere sprookjes figuren komen, zodat het een echte sprookjes dag wordt. Koningin Elsa is liefdevol, kalm en ontzettend elegant. Met haar magische ijskrachten betovert ze iedereen. Haar zusje prinses Anna neemt haar graag mee om op avontuur te gaan. Prinses Anna is vrolijk en optimistisch, dol op chocolade en een tikje onhandig is ze ook. Deze prinsessen kunnen alleen komen en als duo voor een meet en greet, maar ook voor een klein optreden van 30 minuten.

”Laat het los!”

Deze twee figuren komen uit het bekende sprookje ‘De Sneeuwkoningin’ van Hans Christian Andersen uit 1844.
Stuur een koninklijke uitnodiging naar het ijspaleis van Elsa en ze komen dolgraag langs om jouw gelegenheid magisch te maken! 


Ben je opzoek naar meer kerst entertainment? Wij bieden ook nog een winter schminkstand, mascotte sneeuwpop en veel ander kerst entertainment.

Bij Stip Entertainment kun je ook:

- De straattheater act "Peter Pan en kapitein Haak" inhuren.
- de straattheater act "De zeepbellen elf" inhuren.
- De straattheater act "De ganzenfanfare" inhuren.

Wil je deze Anna en Elsa inhuren of een optie plaatsen? Klik dan op de knop "boek deze act".

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.


- Naast een meet and greet kunnen ze ook een kleine voorstelling geven. 

- Het is niet de intentie van Stip Entertainment om auteursrechtwetten te schenden. Onze karakters zijn geen auteursrechtelijk beschermde karakters van Walt Disney of andere merken. Onze karakters zijn generiek en uit het publieke domein en gebaseerd op de al bestaande sprookjes. We accepteren alleen boekingen van individuen die zich ervan bewust zijn dat we GEEN gelicentieerd karakter vertegenwoordigen. In de communicatie mag daarom niet genoemd worden dat de figuren van de film Frozen of van Disney zijn.