De broers Brekebeen

De broers Brekebeen

€ 600,00 Excl. BTW

Wil je een leuke theatrale muzikale act inhuren?

De broers Brekebeen zijn tweelingen uit een oud zeemansgeslacht. Het is niet helemaal duidelijk of ze eeneiig zijn, maar onafscheidelijk zijn ze zeker.
Soms wordt daarom zelfs gefluisterd dat het Siamese tweelingen zijn. Berend Brekebeen staat met beide voeten op de aarde en is sterk als een paard. Met gemak draagt hij Bastiaan op zijn schouders.
Bastiaan is liever lui dan moe, dus dat komt goed uit. Maar het moet gezegd: daar staat tegenover dat Bastiaan prachtig zingt en virtuoos is op het schippersklavier.
Samen zijn de broertjes graag geziene gasten op allerlei nautische evenementen, maar overal waar het Nederlandse (zeemans)lied gewaardeerd wordt voelen zij zich op hun plek.


- 4x 30 minuten op basis van 4 uur: €600,-

Voorwaarde:
- Kleedruimte; géén (invaliden)toilet. Voor de steltenacts dient deze kleedruimte zich op dezelfde verdieping te bevinden als de speellocatie. De minimale oppervlakte is 3 m2, met daarin een vrij stuk muur van 1 meter.

- VEILIGHEID. Het speeloppervlak moet redelijk vlak zijn; bij gladheid of wanneer de veiligheid om andere redenen niet kan worden gegarandeerd mag de muzikant het optreden zonder stelten afwerken. Dit alles ter beoordeling van Hans de Cock

Wil je deze act huren of een optie plaatsen?

Klik dan op de knop "plaats een boeking".

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.


- 4x 30 minuten op basis van 4 uur: €600,-

- De bedragen zijn exclusief 9% btw.

- Reiskosten in overleg.

Compleet verzorgd

v.a.
€600,-
excl BTW
Boek nu