Ballonnen Clowns

Ballonnen Clowns

€ 450,00 Excl. BTW

Wil je een ballonnenclown (in)huren uit Zwolle?

Bij Stip Entertainment kun je hele grappige en vriendelijke ballonnenclowns boeken. Zij vermaken al jaren jong en oud met hun rare capriolen. Deze ballonnenclowns draaien de mooiste ballonfiguren, maken op een grappige manier contact en zorgen voor een feestelijke sfeer. Echte super leuke ballonnenclowns om in te huren! Wij zijn de specialist in kinder entertainment.

Je kunt ook een:

- Steltloop clown huren uit Zwolle
- Jongleer clown huren uit Zwolle
- Schmink clown huren uit Zwolle

Wil je deze ballonnenclown huren of een optie plaatsen?

Klik dan op de knop "plaats een boeking".

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.

 

- Het tarief is op basis van 4 uur incl pauzes.

- Extra uren zijn €75,-

- De bedragen zijn exclusief 9% btw.

- reiskosten: km kosten vanaf Zwolle.

"Alles verliep vlekkeloos en de clown was een aanwinst op ons programma.
Bedankt voor het op korte termijn mogelijk maken hiervan". David Stochting Focus.

"Op zaterdag 30 augustus bestond ons kinderdagverblijf 20 jaar. Met een groot feest hebben wij hier aandacht aan besteed. Wij waren erg enthousiast over zijn optreden, hij deed het erg leuk. Ook naar de jongere kinderen toe en naar kinderen die een beetje bang waren bleef de clown erg rustig en deed hij allemaal hele grappige dingen. Grote complimenten!!!!
Renate Bekker

"Op een wat rommelig moment, tussen een receptie en aanvang buffet, wist de clown onze twee kleinkinderen en een vriendinnetje maar ook veel ouderen zeer te vermaken. Met zijn prachtige optreden wist hij de kleintjes helemaal gek te maken waardoor er een tweetal extra plaspauzes ingelast moesten worden om de boel droog te houden." mevrouw van tiel

"Het was helemaal super! Wij hebben door deze clown geen kind gehad aan de grote groep kinderen op onze bruiloft. De sfeer was gezet en nadat de clown was vertrokken bleef het een leuk samenspelende groep kinderen. Kortom een echte aanrader!!!!" mevrouw van Nijen

Het directe, snelle, persoonlijke contact maakt dat het boeken en informatie vragen, snel en duidelijk gedaan is.
Het is geweldig om te zien hoe de kinderen reageerden op clown Jappie. Sommige kinderen lagen lange tijd in een deuk van het lachen en andere kinderen die het toch zichtbaar spannend vinden weet hij bij zijn act te betrekken!
Nogmaals bedankt voor het verrijken van onze feest ochtend! Agnes- KDV Pippeloentje

Compleet verzorgd

v.a.
€450,-
excl BTW
Boek nu

Ook interessant