Helium Ballonnen bestellen

Helium Ballonnen bestellen

€ 1,50 Excl. BTW

Wil je helium ballonnen bestellen?

Wij bieden ook ballonnen gevuld met helium en een lintje. Deze feestelijke helium ballonnen uit Zwolle zijn te bestellen in elke gewenste kleur. Zo kun je een ruimte geweldig aankleden met ballonnen of een jarige feestelijk verassen. Wij bieden ook helium feest ballonnen voor bruiloften, verjaardagen, jubileums, geboorte etc. Voor ballonnenbogen, feest heliumballonnen op tafel en ballon pilaren ben je ook bij Stip aan het juiste adres.

Wil je de helium ballonnen bestellen en zelf afhalen? Bel even voordat je naar onze locatie komt. Wij zijn namelijk niet altijd aanwezig bij onze loods. Parkeren is gratis en wij zijn goed bereikbaar met de auto.

Je kunt bij ons ook bestellen:

- Tafeldecoraties
- Een ballonnenboog
- Een ballonnen dropping

Wilt u deze helium ballonnen bestellen of een optie plaatsen?

Klik dan op de knop "plaats een boeking".
Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.

- Wij verkopen helaas geen losse helium tankjes.

- Wij raden het af om helium ballonnen te gebruiken voor een ballonnen wedstrijden. De ballonnen zijn biologisch afbreekbaar, maar helaas de lintjes niet.

Wist je dat helium een niet-giftig, niet brandbaar of explosief gas is? U hoeft zich met het gebruik van helium, binnen of buiten, dus geen zorgen te maken over de veiligheid.

Helium is het dunste gas wat er bestaat, het komt na het opblazen al direct door het latex heen zodat het lijkt of de ballonnen lekken, maar dit is niet zo, dus je moet latex ballonnen altijd vlak voor gebruik vullen.

Heliumgas is in standaard ballonnen, afhankelijk van omgevingstemperatuur naar schatting maar 8 tot 10 uur houdbaar. Daarna neemt de draagkracht sterk af. Heliumgas reageert op temperatuurverschillen. Uitzetting bij warmte en helium krimpt bij lage temperaturen. Wanneer u bijvoorbeeld ballonnen in koude omstandigheden vult en deze dan in de warmte komen, kunnen de ballonnen sneller klappen. De grootste vijand van natuur-latexballonnen zijn warmte en directe zonnestralen. Op bijvoorbeeld warme zomerse dagen, zullen ballonnen die buiten opgehangen worden, daarom sneller van kleur verbleken en kunnen ook sneller knappen. Met onze snel afsluiters kunt u de ballon eenvoudig afsluiten, zonder dat deze geknoopt hoeft te worden.

HET GEVAAR VAN HELIUM INADEMEN:
Het líjkt zo grappig: even flink helium inhaleren en dan korte tijd kunnen praten met een Donald Duck- of Smurfen-stemmetje. Iedereen heeft het wel eens gezien op televisie, of meegemaakt op een feestje. Er wordt natuurlijk om gegrinnikt, maar het is en blijft gewoon gevaarlijk. 

- Ballon gevuld met helium en afgesloten met lintje €1,25

- De bedragen zijn exclusief 21% btw.

- Bezorgkosten €25,- + €0,30 per km vanaf Zwolle.

Zelf afhalen

v.a.
€1,50
excl BTW
Boek nu